خدمات اتاق ایران

فعالیت خود را مطمئن و قانونی کنید

کارت عضویت

کارت عضویت

صدور و تمدید

کارت بازرگانی

کارت بازرگانی

صدور و تمدید

اتاق های بازرگانی در سراسر کشور، بازوی اجرایی و سخنگوی بخش خصوصی هستند. در تهران، بیش از ۱۸ هزار شخص حقیقی یا حقوقی، عضو اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی هستند و برای فعالیت‌های وارداتی و صادراتی، دارا بودن کارت بازرگانی الزامی است. داشتن کارت بازرگانی ، پرستیژ تجاری و صنعتی بوده و در توسعه کسب و کار موثر است. هم‌چنین یک برگ برنده برای متقاضیان دریافت ویزای شنگن و مولتی پل ۵ ساله کانادا که طرفداران زیادی دارد.
اتاق بازرگانی ، گواهی مبدا، تائیدیه اسناد تجاری، خدمات آموزشی و مشاوره و تسهیلات شرکت در کنفرانس و نمایشگاه ارائه می دهد و عضویت در آن، شرط سنی یا شرط تحصیلی خاصی ندارد. اما دریافت کارت بازرگانی ، شرایط و مدارکی نیاز دارد که در این گفتار ارائه شده است.
طبق ماده هفتاد و هفت قانون برنامه پنج ساله کشور، کلیه متقاضیان حقیقی یا حقوقی کارت بازرگانی ، بایستی یک در هزار رقم فروش کالا و خدمات خود را به اتاق بازرگانی و تعاون پرداخت کنند. اما تنها ۳۰ درصد از «یک در هزار» فروش کالا و خدمات از سال ۱۳۹۰ اخذ شده و ۴۰ درصد نیز از «یک در هزار» فروش کالا و خدمات در سال‌های ۱۳۹۱ تا سال درخواست، اخذ خواهد شد.

اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران موسسه غیرانتفاعی ایرانی است، که به منظور ایجاد هماهنگی و همکاری بین بازرگانان، صاحبان صنایع و معادن، با نهادهای دولتی، فعالیت می‌کند. در جلسات این اتاق، نمایندگان دولت و بخش خصوصی شرکت می‌کنند. همکاری با سازمان‌های دولتی و موسسات وابسته یا تحت نظارت دولت و نیز شهرداری‌ها، از جمله ارائه مشاوره در زمان تهیه لوایح و مقرراتی که با امور بازرگانی و صنایع و معادن ارتباط دارد، از وظایف این نهاد به‌شمار می‌رود. اتاق ایران، مدیریت دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی را بر عهده دارد. از مهمترین اتاق های شهرستان ها اتاق تهران است این اتاق ۶۰ نماینده دارد که ۴۰ نماینده آن از بخش خصوصی و ۲۰ نماینده آن از طرف دولت انتخاب می‌شوند.
هیات نمایندگان اتاق ایران متشکل از نمایندگان تشکل ها و اتاق های شهرستان هم اکنون بیش از ۴۰۰ عضو دارد.
اتاق بازرگانی نزدیک به ۲۰ هزار عضو در سراسر ایران دارد. داشتن کارت عضویت این اتاق و حداقل سه سال سابقه فعالیت اقتصادی از شرایط شرکت در انتخابات آن است. این اتاق کمیتهٔ ملی اتاق بازرگانی بین‌المللی در ایران است.

اتاق-ایران

وظایف و اختیارات اتاق بازرگانی

طبق ماده ۵، وظایف و اختیارات اتاق ایران عبارت است از:

  • ایجاد هماهنگی و همکاری بین بازرگانان و صاحبان صنایع و معادن و کشاورزی در اجرای قوانین مربوطه و مقررات جاری مملکتی
  • ارائه نظر مشورتی در مورد مسائل اقتصادی کشور اعم از بازرگانی، صنعتی و معدنی و مانند آن به قوای سه‌گانه
  • همکاری با دستگاه‌های اجرایی و سایر مراجع ذی‌ربط به منظور اجرای قوانین و مقررات مربوط به اتاق
  • ارتباط با اتاق سایر کشورها و تشکیل اتاق‌های مشترک و کمیته‌های مشترک با آن‌ها بر اساس سیاست‌های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران
  • تشکیل نمایشگاه‌های تخصصی و بازرگانی داخلی و خارجی با کسب مجوز از وزارت بازرگانی و شرکت در سمینارها و کنفرانس‌های مربوط به فعالیت‌های بازرگانی، صنعتی، معدنی و کشاورز اتاق در چارچوب سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی ایران
  • کوشش در راه شناسایی بازار کالاهای صادراتی ایران در خارج از کشور و تشویق و کمک به مؤسسه‌های مربوطه جهت شرکت در نمایشگاه‌های بازرگانی داخلی و خارجی
  • تشویق و ترغیب سرمایه‌گذاری داخلی در امور تولیدی بالاخص تولید کالاهای صادراتی که دارای مزیت نسبی باشند.
  • تلاش در جهت بررسی و حکمیت در مورد مسائل بازرگانی داخلی و خارجی اعضاء و سایر متقاضیان از طریق تشکیل مرکز داوری اتاق ایران طبق اساسنامه‌ای که توسط دستگاه قضایی تهیه و به تصویب مجلس شورای اسلامی خواهد رسید.
  • ایجاد و اداره مرکز آمار و اطلاعات اقتصادی به منظور انجام وظایف و فعالیت‌های اتاق
  • صدور کارت عضویت طبق آئین‌نامه اتاق ایران جهت تکمیل مدارک صدور کارت بازرگانی
    تشکیل اتحادیه‌های صادراتی و وارداتی و سندیکاهای تولیدی در زمینه فعالیت‌های بازرگانی، صنعتی، معدنی و خدماتی طبق مقررات مربوط
  • دائر کردن دوره‌های کاربردی در رشته‌های مختلف بازرگانی، صنعتی، معدنی و خدماتی متناسب با احتیاجات کشور
  • تهیه، صدور- تفریغ و تأیید اسنادی که طبق مقررات بین‌المللی بعهده اتاق ایران است با هماهنگی وزارت بازرگانی
  • تشکیل اتاق‌های مشترک با کشورهای دوست با هماهنگی وزارت بازرگانی و امور خارجه

ثبت درخواست مشاوره

جهت مشاوره سریع‌تر می‌توانید با شماره ۸۸۸۱۱۰۲۳ تماس حاصل فرمایید و یا فرم زیر را تکمیل کنید.

[wpforms id=”4971″]