خدمات کد کارگاه تامین اجتماعی
کد کارگاهی بیمه در واقع یک کد ۱۰رقمی است که از طرف اداره بیمه به یک کارگاه یا شرکت تعلق می گیرد. مهم نیست فعالیت شما کارگاهی باشد یا در غالب یک شرکت فعالیت اقتصادی و تجاری داشته باشید، در صورتی که تعدادی نیروی کار دارید که برای شما در محیط شرکت یا کارگاه کار می کنند، به این کد نیاز خواهید داشت.
لازم به ذکر است که شما برای بیمه کردن نیروهای خود به این کد نیاز خواهید داشت. در صورتی هم که نیروهای خود را بیمه نکرده باشید، جریمه های سنگینی را باید بپردازید. با توجه به این موضوع به شما توصیه می کنیم که بعد از ثبت شرکت یا ثبت کارگاه خود برای دریافت کد کارگاهی بیمه اقدام کنید تا در آینده با مشکلاتی رو به رو نشوید.
به این موضوع توجه داشته باشید که کد کارگاهی بیمه توسط کارفرمایان گرفته می شود. نکته ای که در این خصوص باید به آن توجه داشته باشید، این است که کارفرما می تواند به دو صورت حقوقی و حقیقی باشد. کارفرما حقوقی به این معنی است که یک شرکت به عنوان کارفرما معرفی می شود و کارفرما حقیقی یعنی یک شخص به عنوان کارفرما مشخص خواهد شد.
لازم به ذکر است که قبل از انجام هر کاری باید این موضوع را با توجه به شرایط خود مشخص کنید، زیرا مدارکی که برای دریافت این کد کارگاهی بیمه به آن نیاز دارید، در این دو حالت با یکدیگر تفاوت هایی دارند. در ادامه این مدارک را به طور تفکیک شده ای بیان می کنیم تا با آن آشنایی داشته باشید.
اشخاص حقیقی و حقوقی هرکدام میتوانند کد کارگاهی دریافت کنند. حتی یک شرکت میتواند برای شعبههای مختلف خود، چند کد کارگاه متفاوت دریافت کند. یا در شرکتهای پیمانکاری مرسوم است که برای هر پروژه، کدهای جداگانه گرفته میشود.
کارفرما باید طی ۱۵ روز از تاریخ تاسیس کارگاه خود، کارگران را بیمه کند در غیر این صورت با جریمههای سنگینی مواجه میشود. به این منظور باید به نزدیکترین شعبه تامین اجتماعی در محدوده کارگاه مراجعه کند. البته اگر شرکت خود را از طریق پنجره واحد ثبت کرده باشید میتوانید بلافاصله بعد از ثبت، پیش ثبتنام کد کارگاهی را نیز در باجه مربوطه انجام دهید.
پس از تشکیل پرونده و ارائه مدارک، یک بازرس از محل فعالیت بازدید میکند تا فعال بودن کارگاه احراز شود. در صورت تایید بازرس، کارفرما باید در سامانه سازمان تامین اجتماعی ثبتنام کرده و پس از گذشت ۱۰ روز به شعبه مراجعه و کد کارگاهی بیمه را دریافت کند.
اگر آدرس محل فعالیت شخص حقیقی تغییر کند، کد کارگاه نیز تغییر میکند و شخص باید کد جدید دریافت کند. اما برای اشخاص حقوقی اینطور نیست و کد کارگاهی تا زمان انحلال ثابت است.
مراحل دریافت کد کارگاه تامین اجتماعی
ثبت نام در سایت
بازرسی از محل فعالیت
مراجعه حضوری به شعبه
مراجعه حضوری و دریافت کد
دریافت تایید مدارک و محل کار
تحویل مدارک و تشکیل پرونده
مراحل دریافت کد کارگاه تامین اجتماعی
مراجعه حضوری به شعبه
تحویل مدارک و تشکیل پرونده
بازرسی از محل فعالیت
دریافت تایید مدارک و محل کار
ثبت نام در سایت
مراجعه حضوری و دریافت کد
مدارک لازم برای دریافت کد کارگاهی بیمه اشخاص حقیقی
- اصل و تصویر شناسنامه و کارت ملی کارفرما
- اصل و تصویر شناسنامه و کارت ملی مالک
- اصل و تصویر جواز کسب صنفی معتبر
- اصل و تصویر اسناد مالکیت، سرقفلی یا اسناد اجاره یا صلح نامه کارگاه (عادی یا رسمی)
- اصل و تصویر پروانه تاسیس یا بهره برداری
- اصل و تصویر مدارک شراکت و بهرهبرداری (در صورت وجود شریک)
- تکمیل و ارائه فرم نمونه امضاء و اثر انگشت کارفرما
مدارک لازم برای دریافت کد کارگاهی بیمه اشخاص حقوقی
- کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی مدیرعامل و
- کلیه اعضای هیات مدیره
- کپی برابر اصل اوراق ثبتی شرکت
- کپی برابر اصل آخرین آگهی ثبتی تغییرات هیات مدیره و تغییر آدرس شرکت
- کپی برابر اصل قبوض تلفن یا برق محل شرکت
- کپی برابر اصل روزنامه رسمی تاسیس و آخرین تغییرات شرکت
- اصل اجارهنامه دارای کد رهگیری/ سند مالکیت و بنچاق به نام شرکت
- کپی تاییدیه کد پستی از دفاتر پست
ثبت درخواست مشاوره
جهت مشاوره سریعتر میتوانید با شماره ۸۸۸۱۱۰۲۳ تماس حاصل فرمایید و یا فرم زیر را تکمیل کنید.
[wpforms id=”4971″]